ONW 5 april

ONW 5 april 


Wat: Onderwijsnetwerk 
Wanneer: 5 april 2022 09:00-11:00
Waar: Weer op locatie! (Annapark, Sas van Gentlaan 12, bij Trinitas Gymnasium)

Geef je nu op via deze link 

(https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=bylJajOFE0iTXBQ5h1FNsJCML6I0CMRFr6t7Z0ADIBRUQVlBODU3UUczUUo3NUk4VlhKUlE4MVZYUS4u

Programma:
Eerste onderdeel (09:00-10:00)
Onderwerp: De werkgroep PO-VO zal een korte presentatie geven over het concept van de advieswijzer. Bij een schooladvies moet niet alleen de cognitieve resultaten worden meegenomen, maar ook andere factoren zoals werkhouding. De advieswijzer  is een tool die je kunt gebruiken bij het samenstellen van en discussiëren over het schooladvies. Hij is momenteel nog niet af, dus we zijn ook benieuwd naar jullie input! Na de presentatie is er ruimte om samen met anderen de discussie aan te gaan en casussen te bespreken.
 
Voorbereiding: Neem van tevoren een leerling in je hoofd bij wie je twijfels hebt over het juiste schooladvies (of in het VO, of die leerling het juiste schooladvies heeft gehad)
 
Voor wie: Iedereen is welkom, maar de ochtend is vooral interessant voor IB’ers en leerkrachten in de bovenbouw van het PO en zorgcoördinatoren en orthopedagogen in het VO.
 
Tweede onderdeel (10:00-10:30)
We blikken graag met jullie terug op het Ondersteuningsplan. En dan specifiek hoofdstuk 6 in Ondersteuningsplan PO en Ondersteuningsplan VO over doorgaande ontwikkelingslijnen. Wat ging er al goed afgelopen periode? En waar is nog ruimte voor verbetering? Wij geven jullie enkele prikkelende stellingen en zijn benieuwd naar jullie input
 
Netwerkmoment (10:30-11:00)
Met een kopje koffie, thee en wat lekkers is er ruimte voor de ontmoeting en het netwerken
 
Graag tot 5 april!

> Uitnodiging via pdf