Onderwijsnetwerk 27 september 2022

Wat: Uitnodiging OnderwijsNetWerk
Wanneer: 27 september 2022 Start 09:00 tot 12:00
Waar:  Annapark (Sas van Gentlaan 12, Almere)

KLIK HIER voor de Powerpoint van de ochtend

 

KLIK HIER voor de MS forms met extra vragen 

of kopieer de volgende link: forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=bylJajOFE0iTXBQ5h1FNsJCML6I0CMRFr6t7Z0ADIBRURVdNRVpBNFpHT0xJRzJPSklTQTA1MDdGQy4u 

 


Programma

Ondersteuningsplan: waar staan we nu, dromen en dilemma’s

Het komend jaar staat in het kader van het opstellen van de nieuwe Ondersteuningsplannen PO en VO 23-27. Het is belangrijk dat deze plannen breed worden gedragen, op scholen, besturen en bij alle ketenpartners in de stad. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan het ophalen en borgen van informatie op verschillende plekken.

We hebben onder andere op eerdere Onderwijsnetwerken al veel informatie bij jullie opgehaald. Dit Onderwijsnetwerk zullen we daarom beginnen met het geven van een overzicht van alle opgehaalde informatie. Waar staan we nu? Welke overkoepelende geluiden kregen we afgelopen jaren steeds terug? Wat gaat goed en wat zijn nog uitdagingen?
Hierna zal de nieuwe directeur-bestuurder Tijl Koenderink een droom, oftewel toekomstvisie, voor passend onderwijs in Almere presenteren. We willen graag in gesprek over deze droom. Deel je dit toekomstbeeld of droom je van iets anders? En wat is hiervan haalbaar om de komende vier jaar te realiseren?

Ten slotte willen we nog een aantal dilemma’s bespreken met jullie de deelnemers. Er is bij alle onderdelen veel ruimte voor het onderlinge gesprek aan de tafels.

Praktisch
Deelname aan de ochtend is gratis. Wel vragen we je om je van tevoren op te geven via deze link (werkt de link niet, kopieer dan https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=bylJajOFE0iTXBQ5h1FNsJCML6I0CMRFr6t7Z0ADIBRUOFlBT1lSTDk1S0tHVTZKNVBBTE9WMDlDSy4u)
Graag tot 27 september!