Kennismaking IB'ers OPDC-Almere 10 november 2021

Graag zetten wij het OPDC-Almere weer even bij je op de kaart. Wij zijn een arrangement van alle VMBO-scholen in Almere. Het OPDC-Almere is een VMBO-onderbouwschool voor leerlingen die nog niet naar het VO kunnen, vanwege leerachterstanden gecombineerd met sociaal emotionele ontwikkelingspunten. Doel is dat leerlingen na twee jaar doorstromen naar regulier VO (de school waar ze staan ingeschreven) of naar een andere passende onderwijsplek. In dit pakketje vind je informatie op de USB-stick: de schoolgids, ons schoolondersteuningsprofiel, een ingesproken presentatie en een placemat die je kunt delen met leerlingen, ouders en collega’s. Op de website www.opdc-almere.nl staat een filmpje waarin twee leerlingen een rondleiding door de school geven. Deze is ook leuk om ouders op te wijzen!Onze school staat aan de Discuslaan 3, 1318 EJ in Almere: centraal gelegen en goed bereikbaar!
Eenmaal gearriveerd op het OPDC-Almere zijn leerlingen en ouders tevreden over ons onderwijs en begeleiding. De kennismaking begint echter bij jou, met het informeren en adviseren van die ouders en leerlingen.
 
Graag nodigen we je uit voor een hernieuwde kennismaking op woensdagmiddag 10 november 2021 van 12.30-14.00 uur voor een kop koffie of thee en een broodje. Laat je weten of je aanwezig bent via: info@opdc-almere.nl of 036 – 532 74 56?
Tot snel!
 
Het team van het OPDC-Almere